Ventilationsløsning

Over 30 års erfaring med ventilation

​SERVEX Ventilation A/S, grundlagt i 1977, har over 30 års erfaring i fremstilling, levering, installation og vedligeholdelse af ventilations løsninger. Vi har i dag 30 ansatte og er placeret i Låsby, hvor vi råder over 2.100 m2 produktionslokaler og kontor. Vi udfører alle former for ventilationsentrepriser, med speciale i service på ventilationsanlæg.

Vi kan udvikle, fremstille og installere en energiøkonomisk ventilations løsning med varmegenvinding til erhverv og kommuner. Vores aktiviteter er ligeligt fordelt på industri, komfort og skibsventilation. Vi leverer ventilationsanlæg til skibe, fabrikker, laboratorier, skoler, idrætshaller, butikker mv.

Ventilations løsning der giver bedre arbejdsmiljø

​En moderne ventilations løsning sætter en stopper for fugtproblemer i gammelt og nyt byggeri. Private hjem kan måske klare sig med gode udluftningsrutiner, men en ventilations løsning er nødvendig på større arbejdspladser, skoler, kontormiljøer osv.

En individuel tilpasset ventilations løsning kan sikre et godt indeklima, uden at det er nødvendigt at åbne vinduer. En ventilations løsning kan også gøre kælderrum til attraktive opholdsrum med en behagelig luft, der er renset, affugtet og tempereret. Et ventilations løsning udskifter luften mange gange i døgnet, så medarbejderne ikke udsættes for sundhedsskadelige stoffer.

Individuelt tilpasset ventilations løsning

​Enhver ventilations løsning tager udgangspunkt i en grundig behovsanalyse. En ventilations løsning skal tilpasses rummet, så man ikke lægger mærke til det i hverdagen. Ventilationsanlæg kan hænges på væggen eller i loftet, og rørene kan skjules. Vi udvikler pladsbesparende og støjsvag industriventilation.

Træk, varme, kulde, røg og bilos giver et forringet indeklima. Med en ventilations løsning fra SERVEX får du straks et optimalt indeklima, uanset bygningens form og brugen heraf.

I længden kan en moderne ventilations løsning fra SERVEX også giver dig økonomiske fordele. Med op til 95 % genvinding af varme giver en ny ventilations løsning store energibesparelser og dermed lavere driftsomkostninger. Det giver også virksomheden et bedre CO2 regnskab.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi kan levere en ventilations løsning, der er skræddersyet til jeres behov.​

​Hvem er vi

​SERVEX Group A/S

CVR: 36493585

​Adresse

Gl. Silkeborgvej 31

8670 Låsby

​Kontakt os

Tlf.: ​86 95 13 55

E-mail:  servex@servex.dk