Industriventilation

Et godt arbejdsmiljø og en god driftsøkonomi

​SERVEX designer, projekterer og installerer industriventilation i tæt samarbejde med vores kunder. Ring til os, hvis I har problemer med indeklimaet eller arbejdsmiljøet. Vi står til rådighed med uforpligtende tilbud på, hvordan problemerne kan løses. Et anlæg til industriventilation skal ikke bruge flere ressourcer end højst nødvendigt. Vi har specialiseret os i industriventilation, der både skaber et godt arbejdsmiljø og en god driftsøkonomi.

Vi udvikler energieffektive, pladsbesparende, støjsvage og fleksible løsninger til industriventilation. Vores nye VKA 3000 med krydsvarmeveksler kan f.eks. monteres i tag, ophænges på væg eller placeres på jorden - udendørs eller indendørs.

Industriventilation fra SERVEX sikrer, at lovgivningens krav til arbejdsmiljø og arbejdsklima overholdes. De ansatte sikres mod støv og sundhedsskadelige stoffer. Vores løsninger overholder alle gældende regler vedrørende varmegenvinding med filtrering af indblæsningsluft og mulighed for efteropvarmning.

Individuelle løsninger

SERVEX Ventilation A/S, der blev etableret i 1977, producerer industriventilation i Låsby, nær Århus, hvor der er 30 ansatte. Her fremstilles ventilationsaggregater, kanaler og smedeopgaver m.m. Vi fremstiller alt fra små udsugningsanlæg til store specialaggregater ud fra kundespecifikationer og krav på op til 100.000 m3/h. Alle aggregater til industriventilation bestykkes som standard med højeffektive vekslere, kammerblæsere, 50mm isolering og lever i det hele taget op til strenge kvalitetskrav.

På eget blik- og smedeværksted skaber vi individuelle løsninger, der matcher de specielle krav til industriventilation. SERVEX har også egen el- og automatik-afdeling med TREND automatik som speciale. Vi kan derfor tilbyde en kort leveringstid på industriventilation.

Tilfredse kunder i hele Danmark

Når det gælder industriventilation, har SERVEX stor erfaring fra bl.a. metalindustrien, møbelindustrien og levnedsmiddelindustrien. Vi har bl.a. varetaget ventilation og køling af TDCs serverrum, ligesom vi har leveret løsninger til Schulstad Brød, Danpres, AVK gruppen, Muehlhan og Superfos.

Udover industriventilation udfører vi ventilationsentrepriser i laboratorier, skoler, idrætshaller, butikker og på skibe. Aktiviteterne er ligeligt fordelt på industri, komfort og skibsventilation.​​

​Hvem er vi

​SERVEX Group A/S

CVR: 36493585

​Adresse

Gl. Silkeborgvej 31

8670 Låsby

​Kontakt os

Tlf.: ​86 95 13 55

E-mail:  servex@servex.dk